I’d like to learn more about Campaign Creators!

read

Veiligheidsprotocollen post COVID-19, hoe ver gaan we met Health & Safety management?

By StaticAir

 

Bedrijven hebben te dealen met uitdagingen door de COVID-19 uitbraak en de vraag hoe nu verder. Het cultiveren van een veiligheidsprotocol krijgt inmiddels een geheel nieuwe dimensie.

Health & Safety professionals staan oog in oog met o.a.

- Nieuwe bedreigingen
- Nieuwe veiligheidsprotocollen
- Het aanpassen van reeds bestaande veiligheidsregels etc. 

Leiderschap en anticipatievermogen
De huidige situatie creëert echter ook kansen. Grip krijgen op de situatie vergt een grote uitdaging en creativiteit, maar ook sterk leiderschap en anticipatievermogen.

Hoe ver wil je gaan om een veilige werkomgeving te waarborgen en in hoeverre laat je je leiden door onderzoeken en de mogelijkheden van transmissie via de onzichtbare omgevingslucht?

Calculeert jouw bedrijf de omgevingsrisico’s in de lucht in om veiligheid en bescherming in de toekomst te waarborgen, of is het afwachten op de officiële protocollen?

Cijfers spreken boekdelen
Advies kan een wijze raadgever zijn, cijfers spreken boekdelen. Maar heb jij er al eens aan gedacht iemand vrijblijvend je luchtkwaliteit op schadelijke aerosolen te komen laten checken?

Samen weten we meer en maken we het verschil. Vraag ons eens wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen info@staticair.com

 

Ook interessant voor jou:

Over luchtvervuiling en mogelijkheden die branche gerelateerde oplossingen kunnen bieden  

Indoor luchtkwaliteit is prioriteit! Welke oplossing voor COVID-19 maatregelen evenementenhallen sportcomplexen zijn beschikbaar?

Aanpak luchtvervuiling Start-Up StaticAir innoveert met FDRS installatie in Europa’s duurzaamste tunnel te Den Haag

 

 

 

Tags: #sustainability, #duurzaam, #aerosolen, #veiligheidsprotocol, #arbo, #humancapital